top of page

Om meg

Teknologi har vært min trofaste følgesvenn så lenge jeg kan huske. Fra de spede dager med 8-tommers floppy disketter til den avanserte kunstig intelligensen som preger vår nåtid, har jeg vært en aktiv deltaker i teknologiens fascinerende utvikling. Likevel var det først for rundt ti år siden at jeg begynte å innse hvor betydningsfull denne reisen faktisk har vært, og hvordan den har formet meg som person.

 

I retrospekt kan jeg tydelig se hvordan teknologien har vokst sammen med meg, og hvordan den har formet måten jeg arbeider, kommuniserer og lever på. Like viktig er innsikten jeg har fått i samspillet mellom den digitale og den analoge verden, og hvordan de gjensidig påvirker hverandre.

Min søken etter en balansert digital livsstil brakte meg til konseptet digital bevissthet, som jeg personlig kaller Digital Hygiene. Gjennom årene har jeg lært hvordan teknologien kan fungere som et kraftfullt verktøy for å forbedre livet mitt, i stedet for å dominere det. Denne transformasjonen har vært en utrolig berikende opplevelse, og nå ønsker jeg å dele mine innsikter, kunnskap og verktøy med deg. Min tro ligger i kraften av en sunn digital balanse. Det handler ikke bare om å redusere skjermens tid, men også om å bruke den på en klok og meningsfull måte, og bli mer bevisst om hvordan den påvirker deg. Balansen mellom den digitale og den virkelige verden er unik for hver person, og jeg har oppdaget at det ikke bare er mulig å oppnå, men også avgjørende for å leve et meningsfullt og oppfylt liv i vår digitale tidsalder.

 

I "Påkoblet" deler jeg min personlige reise, innsikten jeg har tilegnet meg, og verktøyene jeg har brukt. Jeg tror fast på at teknologien vil ikke overta menneskeligheten, men for å sikre dette må vi dyrke bevissthet og praktisere god digital hygiene.

Velkommen til denne spennende reisen!

    bottom of page